Tilaaminen

1. TILAAMINEN

Tilauksen tehtyäsi, saat tilausvahvistuksen sähköpostiin. Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä info@wdesignfinland.com. Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.

2. MAKSUTAVAT

Voit maksaa laskulla, verkkopankkimaksulla sekä Visalla ja Mastercardilla.

3. HINNAT

Hinnat sisältävät alv. 24%. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Voimassa oleva hinta on euroissa (EUR). W Design Finland pidättää oikeudet hintamuutoksiin.

4. POSTITUS

Toimitetaan Postin kautta postipakettina, pikkupakettina tai express-pakettina.

Pakettien palveluun sisältyy sähköinen saapumisilmoitus tekstiviestinä tai sähköpostina. Kun vastaanottaja saa tiedon saapuneesta lähetyksestä voi sen noutaa heti.

W Design Finland toimittaa tuotteita Suomessa (erikseen sopimalla myös ulkomaille). W Design Finlandin toimitukset tapahtuvat Postin välityksellä. Jos kuluttaja haluaa käyttää eri kuljetuspalvelua niin hinnoista ja ehdoista sovitaan erikseen W Design Finlandin kanssa.

5. PALAUTUKSET

Jos haluat palauttaa tuotteita, otathan ensin yhteyttä sähköpostitse: info@wdesignfinland.com

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotetta palautettaessa asiakkaan tulee ottaa yhteyttä tämän yhteydenottolomakkeen kautta 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Asiakas maksaa palautuskustannukset itse. Tämä pätee myös noutamattomiin tuotteisiin. Hintaan vaikuttaa paketin koko. Tuotteen palautuksessa hyvitetään alkuperäistä toimitushintaa vastaava summa. Merkitse yhteydenottolomakkeeseen seuraavat tiedot: Nimi, sähköpostiosoite sekä viestikenttään puhelinnumero ja tilauskoodi tilausvahvistuksesta.

Jos tuotteen laadussa on vikaa, tuotteen palautus on asiakkaalle ilmainen. Asiakas lähettää tuotteen käyttäen alkuperäistä toimituspakkausta jossa on myyjän W Design Finland asiakaspalautustunnus. Epäselvissä tilanteissa voit tilata uudet tiedot sähköpostilla: info@wdesignfinland.com

Jos lähetys on rikkoutunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postiin. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin: info@wdesignfinland.com sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

6. TOIMITUS EU-ALUEEN ULKOPUOLELLE

Toimitusaika on 6-14 työpäivää. W Design Finland ei ole vastuussa viivästyksistä, jotka voivat aiheutua kohdemaan tullimenettelyistä.

TÄRKEÄÄ: Osoitetarrassa olevalla vastaanottajan puhelinnumerolla ja sähköpostiosoitteella on tärkeä rooli tavoitettaessa vastaanottaja kohdemaassa.

Vastaanotetut paketit toimitetaan vastaanottajalle tai kohdemaan noutopisteeseen. Tavaraa säilytetään yleensä 14 päivää toimitusyrityksen tai noutoyrityksen jälkeen. Noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle.

Kaikkiin EU:n (Euroopan unionin) ulkopuolisiin maihin toimitetaan DDU (Delivered Duty Unpaid) -periaatteella, mikä tarkoittaa, että kaikki näytetyt tuotteiden hinnat eivät sisällä veroja ja tulleja. W Design Finland ei määritä tai peri näitä maksuja. Vastaanottajana olet vastuussa kaikista tuontimaan veroista, tullimaksuista sekä myyntiveroista. W Design Finland ei ole vastuussa mahdollisista tuontitulleista ja paikallisista veroista, emmekä voi palauttaa tilauksia, jotka palautetaan meille tullin maksamatta jättämisen vuoksi. Kaikki tilaukset toimitetaan Suomesta. Jokaisen tuotteen alkuperämaa on ilmoitettu asiakirjoissa (vain EU:n ulkopuoliset tilaukset).