Käyttöehdot

KÄYTTÖEHDOT

1. REKISTERÖITYMINEN JA ASIAKASTIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Muussa tapauksessa asiasta mainitaan erikseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.

Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. TILAUKSEN SITOVUUS

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun W Design Finland on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.

Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osa tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu tilaus tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.

Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei W Design Finlandilla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%. Voimassa oleva hinta on näkyvissä verkkokaupassa. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR).

4. MAKSUEHDOT

Voit maksaa laskulla, verkkopankkimaksulla sekä Visalla ja Mastercardilla.

5. KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote / tuotteet ovat vaurioituneet, tee asiasta heti vahinkoilmoitus lähimmässä postin toimipisteessä. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

6. REKLAMAATIO

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa info@wdesignfinland.com. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, W Design Finland palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

7. YLIVOIMAINEN ESTE (FORCE MAJEURE)

W Design Finland ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy W Design Finlandin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta W Design Finlandin toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

8. RIITOJEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.